Wednesday, June 23, 2010

Lunch @Black Canyon Coffee



Semalam tak sempat nak update blog..hari ni pun petang2 sikit baru sempat..minggu ni, minggu depan adalah minggu2 yang amat sibuk sekali memandangkan dah penghujung semester pendek..kena marking test students, evaluate assessment, prepare final exam questions, dan macam2 lagi..so nak meng'update' pun tak dan..nak jalan2 kat blog kawan2 pun mana2 yang sempat je..huhuhuhu..sedey!Plus chatbox dah kena block, lagi la menghilangkan mood..geram betul la!!! Harap kawan2 yang nak tinggalkan jejak tu, boleh la tinggalkan kat bahagian komen entry je ek..kalau ada alternatif lain selain shoutmix tu, bagitaulah ye :)


Tengahari tadi kak yati belanja makan...asalnya nak makan di Bangkok Station, rupa2nya tak bukak lagi tengahari..mungkin buka lewat petang sampai malam kot..sian kat kak kiah..mengidam lagi le nak makan seafood :D So, backup plan kami ke Black Canyon Coffee kat Jusco..di Jusco ni ada banyak restoran..so, kalau ke sana banyak pilihan...


Restoran Black Canyon

lydia yang busy melayan hubby di hp, kak kiah dan kak ida yang busy order, dan kak yati yang mem'belanja' kami...


ayaq!




nasi putih


telur masak apa ntah :)


tomyam



ayam goreng dengan cashew nut (tak ingat nama betulnye)




ayam goreng



kerabu mangga yang best!



kerabu soohun (betul ke eja ni?)


Selepas makan2 di Black Canyon..sempat lagi lepak pulak di Secret Recipe..makan kek dan minum teh..plus aiskrim dari Baskin Robbins....hebat kan?hihihihi...oklah..ini je lah yang dapat di'update' hari ni..BYE!!


dessert!

9 comments:

~~ciklinn~~ said...

tom yam tu menawan sungguh lahhh...

rynas said...

pernah makan kt black canyon alamanda..suka tomyamnya sedap..somtam dia very da best

Kauthar said...

ciklinn: memang menawan...sedap jugak..


rynas: oo..ye ke..tak try pun somtam..tapi kerabu mangga tu pun dah sedap dah..lain kali nak try somtam lah pulak :)

RieNa said...

kauthar mengajaq kat mana ni? selalu mkn kat sbrg jaya. sesekali jom lunch sama2 nak?

Jiejah @ Iza said...

mmg hebat sbb perut besaqqqq leh sumbat mcm² ekekeke

Kauthar said...

Riena: saya mengajaq kat kulim..boleh sgt2 riena..kalau free habaq mai cni k :D


Kak Jiejah: wakakakaka...betul tu kak jiejah..pandai kak!

sayangsayangibu said...

makan ajo...isshh nak........

mama and kids said...

banyaknya makanan! jeles!!

Kauthar said...

sayangsayangibu: hihihih...ambikla kak eja :D


mama and kids: jangan jeles2 :)