Monday, June 14, 2010

Kesibukan melampau!



Assalamualaikum semua..


Hari ni tak sempat nak update entry disebabkan kesibukan yang melampau (tugas2 hakiki ye :D ) Tengahari ada kelas..penat giler sebab baru balik dari KL semalam (walaupun bukan aku yang drive..hihi) tapi terpaksa buat kelas jugak hari ni..yang aku hangat hati ni sebab ramai student tak datang kelas :( geramnyee..Quiz budak2 ni pun ada sikit lagi nak tanda..nak key in markah lagi..waaaaaaaa



Tengahari tadi disebabkan kelas habis pukul 2pm, ajak my hubby datang sini lunch sama2 dengan atif sekali..Kak Kiah kena balik rumah..maklumlah hubby tercinta, abang pojie masih lagi bercuti lepas operation hari tu..so, bawak atif datang ofis..saja2 je..atif pun tak pernah lagi datang sini..atif tumpang main game kat tempat Kak Ida..boleh ye kak :)

encik atif tumpang main game kat tempat kak ida!


Oklah..nak sambung buat kerja..BYE!


6 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

aik...ade gak yang buat kelas cuti minggu kedua ni ek? memang la ghamai bebudak tak datangg...

Kauthar said...

Ibu ZAAZ: kelas ni short semester..duration 7 weeks je including final exam..sebab tu kalau students tak datang kelas rugi sangat..

sayangsayangibu said...

rugi diorang tak datang belajar, tp yelah coti sekolah
masa tu diorang nak berjlan2 dimanamana dgn keluargakan?

Kauthar said...

sayangsayangibu:masalahnya kak eja, depa ni bukan budak sekolah..budak universiti..tu yg nak angin tu..huhuhu

[-suziey-] said...

oo kauthar blajar lg ek..amik ape?hehe..br nk berkenalan gituh:p
amboi reti ke en atif main game tu:p

Kauthar said...

suziey: saya tak belajar dah..saya mengajar..huhuhu..tu yang dok geram ngan budak2 ni..lecturer beria-ia pi kelas..depa ponteng lak..atif bolehlah jugak main game..dah itu je dok ngadap selalu :D