Friday, June 4, 2010

Farish 1st Giveaway !

Salam Jumaat kawan2..


Di pagi Jumaat ni nak mengajak kawan2 menyertai Farish 1st Giveaway yang dianjurkan oleh mama Farish iaitu Kak Maya comel lagi vogue (huhuhu..ayat bodek ni :D ) Aku pun first time jugak nak menyertai giveway..thanks Kak Maya for inviting k!




Tujuan giveaway ini adalah untuk menambahkan lagi kawan2 di alam blog disamping mempromosikan Melaka...

Ini adalah hadiah2 yang disediakan, baucer dan ada jugak sikit hadiah2 sampingan..


Tarikh tutup : 26 June 2010


klik di sini untuk menyertai Farish 1st Giveaway!


4 comments:

ayah,ummi, farish said...

tima kasih adikku...Insya Allah..mana tahu ader rezeki...nnt leh lah kita gi ronda2 melaka sama2

[-suziey-] said...

uiks..vochur tu mcm nana dpt jek..hehe..waa mane dpt byk2 vochure tu yek..apepn good luck kauthar :)

Kauthar said...

kak maya: huhhuu..insyaAllah :)

suziey: thanks...hihihi..taktau la mana kak maya dapat banyak2 tu ek

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)