Thursday, June 10, 2010

Lunch @Ayam Penyet...HAPPY 10th ANNIVERSARY.....dan stress!



Selasa lepas lunch kat Restoran Ayam Penyet, Jusco Bandar Perda dengan officemate..Restoran AP kat Jusco agak baru jugak..so hari tu first time aku gi makan kat situ..pada pendapat aku, makanannye biasa2 saja..aku ni peminat bakso, so orderlah bakso..tapi aku rasa bakso kat warung belakang hospital Penang lagi sedap..kuingkuingkuing..(pengusaha restoran, sila ambil perhatian!)



Restoran Ayam Penyet


kak ida


kak ti dan anak daranya..nadia


daging penyet kak ida..sedap jugak!



tauhu dan tempe kegemaranku





gado2



ikan keli penyet cik nadia :)



bakso ku yang mengecewakan :(


HAPPY 10th Anniversary
Di kesempatan ini ingin mengucapkan Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan yang ke 10 kepada Kak Ida dan Abang Yusri..semoga berbahagia selalu dan berkekalan hingga ke syurga..ada orang tu senyum sampai ke telinga sebab impiannya nak mendapat handbag BRAUN BUFFEL telah tercapai semalam..(akak tido dengan handbag ke semalam?) kami semua pun tumpang bergembira ye kak ida...


inilah dia BRAUN BUFFEL yang cun melecun itteww :D
(tapi menjadi kurang cun disebabkan kamera ku yang tak canggih ini..hihih)
STRESS

Aku stress sebab nak kena marking QUIZ budak2 nih yang agak banyak (tapi sempat lagi aku meng'update' blog)..nak siapkan hari ni jugak sebab esok cuti...esok i bercuti ye kawan2 :D akan ke KL untuk kenduri kahwin sepupuku angah..dan blog juga akan bercuti selama 3 hari.....hoooyeee!
stress!

Jumpa lagi hari isnin :)

p/s: kepada suami kak kiah, encik abang pojie yang telah selamat menjalani pembedahan selasa lepas..GET WELL SOON..nanti dah sihat bawak kami pi puncak mutiara naaa :D



11 comments:

sweet lady cotton candy said...

nasib baik dpt beg tu kan. kalau tak rasakan amukan gunung berapi kat kulim kan

madamzu said...

Thank you kauthar..Nie semua berkat doa kwn2. Seronok gilez hr nie..when i come back from the holidays, kite celebrate k?? ahaks..

Kauthar said...

sweet lady a.k.a kak kiah: ni semua berkat doa semua rakyat Kulim Hi-Tech..kakaka


madamzu: ok kak ida..nanti kami fikirkan nak celebrate kat mana ye :D

sayangsayangibu said...

errkk..makan makan...
laparrr....

Zareda Norman said...

ikan keli tu di panggil peca lele.. :) dan braun buffel tiu sangat gojes.. kak zar peminat BB ni

Kauthar said...

kak eja: huhuhu..akak masak ke hari ni?


kak zar: aa..betul tu..peca lele..memang sangat gojes kak zar..boleh geng ngan kak ida la cmtu :)

rynas said...

wah tanteknya beg..
warna mewah gitu..

Izan Ishak said...

selamat bercuti2 juga ye kauthar...
alhamdulillah...anak2 k.izan semua sihat...

Kauthar said...

rynas: memang tantek rynas..color dia memikat hati..huhuhu


kak izan: hari ni dah balik dari bercuti...penat!

sweet lady cotton candy said...

terujanya nak g celebrate... seronot!!

Kauthar said...

sweet lady: tak sabarrrr!