Thursday, June 24, 2010

Kek Lapis @Inasaly Bakery


Semalam aku gi ambik kek lapis kat Bandar Perda, Bukit Mertajam..sebenarnya Kak Kiah yang order kek lapis cadbury dari Kak Lina dari Inasaly Bakery:Homemade Cakes and Chocolate..hari tu kak kiah yang terjumpa blog kak lina ni..kebetulan kami memang ler teragak nak makan kek lapis sarawak..tup2 rumah kak lina dekat je dengan rumah aku..so, kak kiah order dan aku gi ambik kek tu semalam...


Aku dan mama pun nak sembang2 dengan kak lina pasal chocolate untuk doofgift..sebabnya mama nak order untuk kenduri kahwin anak2 mak ngah nanti...aku pun dah tunjuk dah kat mak ngah blog kak lina..mak ngah macam ok je...


Seronok sembang2 ngan kak lina semalam..mama pun bekas pengusaha kek dan biskut..so banyak la yang disembangkan...encik atif dengan tak malunya makan banyak coklat sampel tu..terima ye kak lina kerana melayan kami :D



inilah kek lapis cadbury yang diorder oleh kak kiah...RM 68..sedap sebab ada kelapa..dan coklatnye pun banyak!


Kepada kawan2 yang berminat nak order kek hantaran, kek lapis, tart dan doorgift untuk pelbagai majlis bolehlah melawat blog Kak Lina ye..macam2 ada!

9 comments:

[-suziey-] said...

wohooooo..kegemaranku..any types of kek..kek lapis pn suke..adeii nmpk sedap la plak:D

A D I A said...

kek lapis ni nak buat mmg remeh kan, my MIL pandai buat tapi kalau nak jual tu payah la sebab dia teliti sgt (slow). eh terkutuk plak hehe.

kek lapis penang la kiranya ni ye. bagus2.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnyer..post kat sini sikit leh

sayangsayangibu said...

kek lapis memang sodap.. erpp tak nak cuba kek lapis akak ke? hehehe.. larik ;p

Kauthar said...

suziey: memang sedap tau...berbaloi-baloi..hihihi


adia: uih..tk terbuat la adia oi..beli boleh le..u blajar le ngan MIL nanti kirim kat penang skit :D


anje:hihihi...mai la penang..nanti kita p serbu rumah kak lina :)


sayangsayangibu:kak eja dah tlepas cakap..sila hantar kek ke penang skarang!!!wakkakaka..

mummy_ayu said...

kek lapis coklat..looks yummy...

Kauthar said...

mummy_ayu:memang yummy!!

charityamal said...

LOL-ing...baru perasan ada pelapik ikea mama kt kek tuh...sila membeli kek yg sungguh sedap ini..^^

Kauthar said...

amal: huuhuu..sedap kan? we'll try kek lapis hawflakes lak ek after this..syiokkk!