Friday, May 21, 2010

One Thousand Million Smiles :)


Di petang2 hari ni, mata pun dah ngantuk..otak pun dah ala2 beku..oleh itu aku ingin membayar hutang tag dari Kak Sya ye..dapat le mengurangkan skit kadar ke'mengantuk'an aku yang melampau ni..so entry yang sepatutnya kluar hari ni akan dibawa ke waktu yang lain pulak :)


Aku pun sama cam kak sya..malu2 kucing nak letak gambar sendiri nih..kuingkuingkuing..demi memenuhi permintaan tag ni, akan ku selongkarlah mana2 gambar yang ada ye..rasanya takde gambar senyum sorang2 ni..

Poyo tak aku letak gambar kahwin aku 5 tahun lepas (Dec 2005)...wakakakakaka...kredit to Fa n Bon yang amik gambar...saja letak gambar ni sebab semuanya nampak tersenyum riang..huhuhu..ni gambar aku, hubby n kawan2 QCI kami..diaorang semua time ni bujang2 lagi..skarang ni semua dah jadi suami dan ayah orang !




The next picture ni pulak gambar atif ngan my cousin, ain...suka gambar ni sebab atif senyum sampai nampak gigi buruk dia..ceria sangat!!Masa ni atif tak sakit lagi..gigi buruk pun belum dicabut..umur atif dalam 2 tahun rasanya..

Untuk kali ni aku akan men'tag' siapa ek...sila lihat siapa yang kena....

Siti

Ju

Jiejah

KakLong Nuzula

Ciklinn

dengan pesanan..buatlah tag dengan senyuman..tanda perkenalan antara kita..chewahh!!

9 comments:

~~ciklinn~~ said...

alolololo tomeii budak tayang gigi hehehhee.....

kurt semoga terus tabah yerk... ciklinn doakan semoga atiff terus sihat walafiatt amin,.. (baru sempat menjelajah blog kurt )

salam kenal yer.. TQ singgah blog linn....

Kauthar said...

ciklinn:salam kenal ye...alhamdulillah..Allah sentiasa berikan kekuatan..thanks doakan atif :D

A D I A said...

eh gambar senyum jarak jauh tu tak aci hhehe.

Jiey^Mien said...

Walaupun gigi buruk, sangat comeyyy!!

firahadifa said...

scream.................

akak.............. ahahahahah

sayangsayangibu said...

yeehaa...
walaupun tersorok nampak juga, tp best sesangat letaklah gambar twen tu...hehehehe ;p

Kauthar said...

firahadifa: bawak bertenang..bawak bertenang..huhuhuuh..berjumpa kita di sini ek :D

kak sya: best ke?kuingkuing

Kauthar said...

adia: aci kt india la adia..jangan mare..kakakaka :D

jiey: comel la sangat tuhhh...(macam mama dia..huhuhuhu)

Ju@Lucky^Mummy said...

sy kena tag rupanya.. maaf ye.. kebelakangan ni sibuk sgt..

saya selesaikan hari ni jugak...