Tuesday, May 4, 2010

My First Entry

Assalamualaikum..Hi!

Inilah entry pertama aku dalam blog yg dah lama aku 'verangan' nk buat tapi tak buat-buat..atas keazaman dan semangat yang tinggi (chewah!!) aku mencuba jugak untuk memulakan langkah ke alam blog ni..untuk pengetahuan semua dah hampir 6 tahun aku menjadi 'pembaca blog tegar' tapi untuk menulis belum ada keberanian..terima kasih buat
Kak Pnut kerana secara tak langsung telah menjadi sumber inspirasi aku untuk memulakan blog..oleh kerana takde subjek-subjek tertentu nak dijadikan bahan penulisan,maka blog ini temanya ialah APA2PUNBOLEH (buleh gitu?)

Kepada yang belum mengenali aku..aku ialah seorang anak,isteri,kakak,ibu,dan juga seorang pendidik..SELAMAT BERKENALAN ye!Kepada yang dah kenal aku...janganlah jemu untuk terus mengenali aku :P

Terima kasih kerana sudi menjenguk blog yang tak seberapa ni (maklumlah budak baru belajar) dan sila beri tunjuk ajar! Di bawah ni adalah gambar2 untuk sesi 'ice-breaking' ye..


me..my hubby and our son,muhammad atif

me..mama..and my siblings (semua perempuan ye!)

mama dan baba kesayanganku :D

Sekian episod pengenalan...jumpa lagi di lain kali..chowchichow!!!!









3 comments:

Ismail said...

Tahniah atas kelahiran blog baru..keep on blogging..u`ll see the different point of view..

Kauthar said...

TQ Mr Ismail!

REQUIEM FOR A DREAM said...

hahaha..cayalah!anda suda ada 'vlog'
hahahaha..