Thursday, May 20, 2010

Buat Tag - First Time naa..




Sebagai newbie dalam dunia blog memblog, so kali pertama aku nak buat tag mentag nii..thanks to kak maya yang telah mentag saya ye..maka dengan sedaya upaya memeras idea nak jawab soalan2 ni..(bersungguh ala2 nak jawab exam pulak :P)




1) Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Buat taktau..sebabnya aku jenis tak reti nk confront ngan orang..terpaksa buat sesi luahan perasaan ngan member2 terdekat je :(




2) 6 orang di hati anda?

1. Atif 2. Mama & Baba 3. Hubby 4. Adik2 5. IL (in laws) dan sedara mara 6. Kawan2 (ni main tipu ni..terpaksa sebab memang ramai di hati ku ini...wakakaka)



3) Anda rasa anda comel?

YA! (jawab dengan confident tak hengat!)



4) Single or taken?

Taken maaaaa....



5) Blog yang anda suka?

Banyak...especially aku punya blog :)




6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Boleh dikatakan begitulaahh..



7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Hilang by Diddy (kuar kat blog kak maya)




8) Last text message?

Semalam..ngan kawan lama yang bernama kak lis..hihihi



9) Hari terakhir anda menangis?

Tak ingat!



10) List lima color favorite anda?

Hitam, coklat, hijau, ungu, pink.


11) Orang terakhir anda ber-YM?

Dah lama giler tak ber-YM


12) Game paling anda suka?

Pet Society..huhuhu




13) Adakah anda peminat MCR?

MCR tu siapa ek?




14) Apa perasaan anda jawab tag ni?

Gumbira :D




15) Anda rasa tag ini best?

Best gak..hilangkan ketegangan dalam kepala ni buat sementara waktu :)



Oklah..nak tag kat 10 orang lagi nih..sila buat ye kawan2 ku yang cantik manis dan hensem (ni kena puji mesti buattt niii)












6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

nge...nge...kena dah...petang ni kiter jawab tapi publish esok k...auto publish...

Izan Ishak said...

ok..ok...kena buat kerja rumah nih!

Kauthar said...

anje:kuingkuing..jgn stres..buat slow2..anyway,thanks 4 d effort!

kak izan:buat elok2 kang cikgu rotan..wahahahah..boleh gitu kak izan?

rynas said...

tima kasih di atas kesudian mu itu hehhehe

Kauthar said...

rynas: sama2 :D thanks jugak sudi menjawab..

madamzu said...

Nie yg nak marah nie, psl ape x tag aku nie...hish... nak kena nie..grrrrrr..