Wednesday, May 12, 2010

K.A.M.I


Entry kali ni buat pertama kalinya aku nk memperkenalkan my officemates yang cun, anggun lagi bijaksana..kuingkuingkuing....bagi aku diaorang ni bukannya kawan yang biasa2 atau sekadar rakan sekerja..they are my sisters..kakak2 yang sentiasa bersama aku ketika susah dan senang..terima kasih atas segalanya! Kami semua mengajar bidang yang berbeza..Kak ti ni pensyarah matematik..kak ida English lecturer dan kak kiah mengajar Physics..



Kak ida n kak kiah kira OTAI di MSI ni..hihihi..sebab diaorang dah kerja kat MSI sejak mula2 ditubuhkan lagi..aku n kak ti masuk pertengahan tahun 2008..bilik kami pulak memang kecoh..tapi kecoh2 pun kerja kitaorang tip top tau!! (statement perasan tak ingat tuuu..) bilik ni pun dah macam dapur..segala mak nenek ada..siap dengan coffee maker, jus extracter, rice cooker..pinggan mangkuk tk yah cakapla...huhuhu..siapa2 lapaq mai la cni...macam2 ada..




Kak Ti dan Kak Ida





aku dan Kak Kiah


Last Tuesday was my birthday :) Setengah hari daripada pagi sampai tengah hari kena dengar presentation students utk proposal final year project ..pening jugak la dibuatnya..dengan slides yang macam2 bentuk dan rupa! Lunch time sronok sebab ada orang yang baik hati belanja makan sempena birthday la konon kan (padahal hari2 orang belanja..maklumlah dah 8 bulan tkde gaji..huhuhuhu)

sronok!!!




before..

and after..hihihihi

yummyyy!!!!

Disebabkan seseorang yang anggun lagi baik hati telah 'membelanja' kami di hari jadiku..maka aku dengan baik hati jugak membuat special collage utknya..hihihihi...


siapa lagi kalau bukan kak ida yang anggun ala2 wanita melayu terakhir...kuingkuing



Gambar selingan..

hehehe..saja nak letak gamba2 atif makan kat Kedai Nasik Ayam isnin lepas...makan macam sedappp sangat walaupun makan nasik jee..


ADIOS!!!!


6 comments:

sayangsayangibu said...

penang tang mana?kalau akak balik pekan darat bolehlah jumpa..;o

Kauthar said...

boleh la sangat kak..saya kerja kat kulim..tapi saya dok kat kubang semang..nanti sebelum balik penang bagitau dulu k!

ayah,ummi, farish said...

salam..atif camner??
nampak makin sihat

madamzu said...

like!like!like! Dah ingat my blog password, bole jd follower dah.hehehe

Kauthar said...

ummi farish: hi akak..atif sihat alhamdulillah..hopefully akan terus sihat dan ceria :D

Kauthar said...

madamzu:nasib baik dah ingt!!ala..pswrd u kan cmtuuuu jeee..hihi jgn mare