Tuesday, May 18, 2010

..Atif dan Auni..



Petang Ahad yang lepas, sepupu aku Abang Ngah dan Kak Ngah mengadakan majlis hari lahir anak perempuan diaorang Fatnin Auni yang ke-4..rumah diaorang ni depan rumah aku je..diaorang tinggal bersama dengan tok ayah..auni sebaya dengan atif, bezanya auni bulan mei atif pulak lahir bulan oktober..



Atif dan auni memang suka main bersama tapi masalahnya kalau main mesti tak sampai sejam pastu wajiblah bergaduh..atif kata auni garang, auni cakap atif yang garang..sebenarnya dua2 sama jeee...atif dah siap cakap yang auni tu girlfriend dia..tapi girlfriend yang garang lah...boleh lak camtu ek..biasalah anak2 kan...macam2 hal...tapi sebenarnya seronok tengok gelagat diaorang ni :D


atif & auni (1 yr old)




atif & auni (2 yrs old)


atif & auni (4 yrs old)

Cepat betul rasanya diaorang ni membesar..tup2 dah 4 tahun..apapun aku berdoa agar mereka membesar sebagai anak yang soleh dan solehah..auni bakal dapat adik tk lama lagi..atif tak pasti lagi lah bila ek?huhuhuhu....


p/s: esok bawak atif ke hospital untuk monthly check up..so tkde entry ye kawan2...jumpa lagi di hari khamis..insyaAllah

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah cantiknyer kek tu...mesti sedap punyer...

Kauthar said...

ice cream cake anje..memang sedap :D

sayangsayangibu said...

Gambar memula tu nampak macam kembar saja

bilo pulak dia nak jadi abang? Auni dah nak jadi kakak tu... ;p

Izan Ishak said...

alamak...terliur cam nak makan je kek tu...sgt sedap kalau kek eskrem!
sebaya ye atif n auni...sebaya jugak dgn naufal (julai ni genap 4 tahun)

**happy 4th bday tu kakak auni!

Kauthar said...

k'eja:muka atif n auni ni kalau tgk kadang2 ada jugak irasnye..bila atif nk jd abang tu tk pasti lg la..ahaks!

kak izan:oo..atif n naufal sebaya ek..kek aiskrim mmg shedaapp!!

ayah,ummi, farish said...

comel dorang ber2...atif kena tambah kawan lagik nie....heheh..bila tu??????

rynas said...

memula ingat kembar ker..rupanya tak hehhehe

aminuddin dahari said...

sedapnyer kek tu,,anta la sini..

Kauthar said...

ummifarish: kak maya...huhuhu..tgh difirkirkan bilakah itu akan terjadi :D

rynas:mmglah bukan kembar..dah besar ni dah lain muka masing2..

aminuddin:hahaha en raksasa..anta online cake boleh le..