Monday, August 9, 2010

Mencari ruang..


Assalamualaikum kawan2...


Tuan rumah ini sedang mencari-cari masa dan ruang untuk meng'update' blog yang dah hampir bersawang...banyak tugas2 hakiki nak disiapkan terlebih dahulu..semalam baru balik dari wedding my cousins di KL..keletihan itu masih terasa..huhuhuhu..insyaAllah akan 'update' dalam masa terdekat..terima kasih kepada semua yang datang mengunjungi ye :D
p/s: alamak..card reader rosak pulak dah...terbantut hasratku meng'update' :(

6 comments:

[-suziey-] said...

hiks..bz ke? xde mood?

firahadifa said...

haha.. tak pe kak , take ur time... :)

mummy_ayu said...

buzy ker? bab card reader tu memang penting, kalu tak de..tak de la pic entry..tak best plak..he he he..take ur time....(turu ayat fida)he he he

A D I A said...

hmm card reader takde rasa tak comlet gak kerja kan. entry tanpa pic mcm tak best je kan. err tka pakai cable ke?

Kauthar said...

suziey: mood tu ada..cuma kerja kt ofis ni tk habis2..terpaksalah menyiapkan dulu apa yg patut :)


apid: thanks apid..tu la..tgh curi2 masa ni :)


mummy_ayu: aaa kan..susahlah card reader tkde..terpaksalah beli yg baru pulak!


adia: tk guna cable..tu la..en3 mesti nak ada gambo jugak :D

Lina Rahim said...

Selamat Menyambut Ramadhan