Wednesday, July 7, 2010

My 50th Entry

Assalamualaikum...


Hai..sedar tak sedar dah entry yang ke 50 dah :D


Sorry sangat2 tak dapat nak update entry lagi sebab memang terlalu busy menanda kertas jawapan budak2 ni..tak siap2 ...waaaaaaaaaa!


Nanti bila dah siap...aku update k..macam2 cerita nak dikongsi bersama tapi masih belum berkesempatan lagi ..


To my dear friend ADIA, ur tag i akan buat a.s.a.p ok :D



Oklah, gotta go..before that...wanna share d pic taken last night..my lil' prince menemani mamanya berjaga malam!



5 comments:

mummy_ayu said...

best je layan blog kan? dapat ramai kawan...

Jiey^Mien said...

comey nye..
=)

Izan Ishak said...

hi atif...teman mama tanda kertas ye! good boy~

sayangsayangibu said...

akak ni yg sodang blur nak tulis blog,enariq punnyo pasal lah nih...

Kauthar said...

mummy_ayu: betul tu..memang best layan blog dan dapat ramaiii kawan2baru :)


jiey_mien:thanks jiey..ian lagilah comeyy :D


kak izan: memang rajin dia tunggu saya..tapi kalau dia dah ngantuk nanti dia bgtau le


sayangsayangibu:nape lak ngan enariq..pasal pertemuan hari tu ke..hihhi