Thursday, July 8, 2010

Berita gembira di tengah malam...


Hari ni tak berkesempatan langsung menjenguk blog...alhamdulillah dah siap marking tapi nak siapkan mark entry pulak sekarang ni...petang tadi ada Pesta Buah-buahan Tempatan anjuran section aku yang da boom lagi mantap tu lah (Manufacturing Section)...huhuhu..ni bau durian tak hilang lagi nih!

Sambil menyiapkan kerja teringat nak tengok blog sekejap..tak sangka ada berita gembira..rupa-rupanya aku dah menang Farish 1st GiveAway yang dianjurkan oleh mama farish a.k.a
Kak Maya tak sangka bertuah pulak ye..giveaway ni boleh dikatakan giveaway pertama yang aku join.. alhamdulillah...




Terima kasih Kak Maya dan tentulah Farish yang mencabut undi :D


ehh, dah pukul 12am..SALAM JUMAAT SEMUA!


6 comments:

sayangsayangibu said...

tahniah.... ;p

ayah,ummi, farish said...

Tahniah......:)
nnt kalau dtg melaka..akk bawak pusing2 1 melaka

Kauthar said...

sayangsayangibu: terima kasih kak :D


kak maya: ye ke..seronoknya..thanks a lot kak!

ShaFiAti said...

congrats...bestnya..
kenal lagi ka sapa ni?heheh

[-suziey-] said...

waaaaa congrates..rezeki...

Kauthar said...

Shafiati: la kak..mula2 tk perasan..lepas tu baru perasan kak su..tq mai cni :D


suziey: tu laaa..thanks!