Friday, September 3, 2010

AWARD from LINA :D






Terima kasih banyak2 ye Lina untuk award ini...tak sangka pulak dapat award..hahaha..Aku ni kalau free rajin jugak berjalan-jalan di blog kawan2..tapi sekarang ni dah kurang dah aktiviti blogwalking ni memandangkan terlalu banyak tugas yang perlu diselesaikan..tapi masih jugak mencari peluang melawat rakan2 yang sentiasa sudi melawat aku walaupun blog tak ber'update'..huhuhuhu



Sesi menjawab soalan pulak...(seronok nak menjawab untuk melegakan fikiran yang tengah sesak ni)


1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?

Bila semua kerja2 aku ni nak siap ha???



2. Apakah nama samaran anda?

Nama samaran?stage name ke apa?hahahah...nama samaran aku ialah kurt



3. Berikan 3 orang yang anda sayang

Tak boleh bagi 3 orang..karang ramai yang kecik ati pulak :P



4. Panggilan anda untuk si dia

Abang..sebab si dia tua setahun, dan itulah panggilan typical untuk suami kannnn



5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa

Ummm...pakej percutian kot....waaaaaaaa...aku nak pi jalan2!



6. Blog yang anda suka visit

Suka blog yang selamberr jee..ikut suka nak tulis apa..tak 'skema' sangat..dan tak de unsur2 riak takbur berlebihan..



7. Tag kan 15 blogger

Aiyakkk..ramainyaaa! Aku cuba ye seramai yang mungkin :D (siap dengan gelaran lagi..cubaan mengampu tahap gaban!)


Ena gojes















Oklah.....dah ngantuk maaa :D



p/s: kepada sahabatku ADIA..sorry babe i tak buat lagi u punya tag hari tu..nanti i snap2 dulu gambar purse i ye..

5 comments:

sayangsayangibu said...

salam ramadhan
selamat menyambut lebaran

maaf zajir batin

hutang ye...nanti akak pungut...;p

ieda said...

thanx sb ingat kat akak...nanti akak buat..bila??????

Nieza Ishak said...

adeyyy ...

awat lak leh jadik nieza anggun tueee. malu lak setepekk ...hihii

tengkiuuu bebeh

AngahSayang2314 said...

eh angah dpt gak ye.. hehehe thanks

Kauthar said...

kak eja: selamat hari raya kak :D
ok bila2 free akak pungut leeerr..huhuh


kak ieda:mestila ingat kat akak!


nieza: tak yah malu2..dah memang anggun maaaa :D u're welcome!


angah:mestilah angah pun dapat jugak!U're welcome!