Friday, November 26, 2010

Jalan2 dan Makan2..


Salam Jumaat semua..cepat sungguh masa berlalu..

Ini cerita Jumaat minggu lepas..sila maafkan tuan rumah sebab update cerita lama..hahaha..


Jumaat lepas aku kerja separuh hari je sebab nak bawak atif jalan2 cari selipar dan nak makan2 di rumah cik fadilah di penang..kami ke Queensbay Mall..dah lama sangat tak jalan2 di QM..tak ingat dah bila last time shopping kat QM..tujuan ke sana ialah nak mencari selipar untuk incik atif..maklumlah kaki dah membesar dan memanjang dengan jayanya..selipar yang dulu pun dah tak muat lagi..

atif dan abah


syok betul atif dapat 'drive' kereta sendiri..hiihih



dah 'merempit' pulak :D

Petang sebelum maghrib kami sampai rumah cik..adik2 aku dah sampai awal lagi..sibuk menolong cik bakar daging dan prepare other dishes..mula2 ingatkan nak BBQ kat luar rumah cik, tapi disebabkan cuaca tak mengizinkan, berBBQ dalam rumah ajelahh..hahaha



nuha dan amal yang sibuk



kids!



menu malam tu..macam2 ada..

makan time!

Thanks to cik fadillah, izni, ikhlas dan ilham..to izni dearie, all the best for your SPM..we'll always pray for ur success..jangan gabra2..cool ya!

Hari ni nak balik lunch kat rumah lah..kesian kat incik atif, satgi abah dia nak pi solat Jumaat..tinggal pulak dia dengan dayat je,,

p/s: kepada kak ida, kak kiah, kak su, dan kak fiza...selamat bergumbira di Perth..jangan lupa kami kat siniiiii!

4 comments:

Nieza Ishak said...

wahh bestnyaaaaaaaaaa .... dapat makan-makan ;)

mummy_ayu said...

seronoknye..makan2..ramai2..best..

[-suziey-] said...

hiks..siap pakai mask lagi..dasat ni..helmet xpakai ke merempit tu..hahhah:p

bestnye bbq :)

ieda said...

atif nampak makin tembam..