Wednesday, December 8, 2010

@DinoTrek, Jusco Seberang Perai

Assalamualaikum...Salam Maal Hijrah 1432H..maaflah tuan rumah tak sempat nak update semalam..maka terlambatlah sikit nak wish tahun baru kan..
Seperti biasa hari ni aku tak dapat jugak nak tulis panjang2..ada urusan nak diselesaikan..kawan2 layan dulu ye gambar2 masa aku bawak atif gi DinoTrek kat Jusco Seberang Perai Sabtu lepas...my hubby takde gi KL, so kami berdua ajelah!


Ok, chow dulu..petang nanti insyaAllah akan bertolak ke Melaka..esok ada seminar di The Emporer Hotel..hotel semua dah penuh..karang nak walk in je lah..hopefully ada la yang kosong2 kat area tu..seminar ni pun ad hoc punya..wahahah...tetiba je..takde plan pun..takpalah, nanti aku update lagi k..terima kasih semua yang masih sudi menjenguk blog ni!



our tickets..atif free je..mine was rm6


aku beratur tak lama sangat..tapi masa keluar tu ya Allah..panjangnya line..nasib baik masuk awal sikit..hihih
harga tiket

dinasours!

macam2 jenis species ada!


activity area



dinasour kecik yang boleh jadik 600x lebih besar kalau rendam dalam air..dah cuba dah..best!


atif lepas keluar DinoTrek..ambik gambar 'bengis' ala2 dino jugak :D





4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wah best gak , baru tau ni, thanxx :)

Lina Rahim said...

tempat bagus untuk kanak2..

Kauthar said...

ieda: best..u're welcome!


lina: aa..bagus..ada byk info kat ctu pasal dino :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)